Sve kategorije
EN

Kompanija News

Početna> vijesti > Kompanija News

Kontakt

0086 13407313242

0086 73186394561

[email zaštićen]

br.804, 2. zgrada, br.68 Luositang Road, zona ekonomskog i tehnološkog razvoja Changsha, grad Changsha, provincija Hunan, NR Kina 410100

Changsha TENCAN je učestvovao na izložbi PM China 2016

Vrijeme: 2016-05-06 Hits: 7

29. aprila, 9. Shanghai International Powder Metallurgy & Cemented Carbides & Advanced Ceramics izložba koja je održana u Shanghai China Everbright Convention & Exhibition Centru je uspješno završena. Mi, Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd sudjelovali smo na izložbi.

PM Shanghai izložba je jedna od najvećih i najpoznatijih izložbi karbidnih i keramičkih materijala u Kini. Neki od naših proizvoda kao što su prozirna kutija za rukavice (akrilna kutija za rukavice), super mini planetarni kuglični mlin za upotrebu u pretincu za rukavice, laboratorijski mlin sa kuglicama i planetarni kuglični mlin sa ekranom osetljivim na dodir bili su izloženi na izložbi koja je privukla mnoge posetioce iz domaćih i u inostranstvu. Okupili su se na štandu radi gledanja, konsultacija ili diskusije i postavljali mnoga pitanja o mljevenju, miješanju i disperziji laboratorijskih uzoraka na koja su se susreli u svom svakodnevnom eksperimentu.

Shanghai PM izložba je plodno putovanje na kojem smo dobili više pažnje i fokusa, kao i puno savjeta i očekivanja od krajnjih klijenata i dilera tokom izložbe. Sigurni smo da će nam izložba pomoći da u budućnosti razvijemo i ažuriramo napredniju tehnologiju laboratorijskog praha i rješenja za pripremu laboratorijskih uzoraka.

1

2

3